Onze andere hotels

Wecare image

Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron

58 viersterrenkamers op 20 m van de Grote Markt !

Passage St-Pierre 34 (Grand Place)
7700 Mouscron (Belgïe)
Tél. +32(56)561.561

Gelegen op 25 meter van de Grote Markt, biedt dit volledig geklimatiseerde hotel u 58 viersterrenkamers aan, gratus gebruik van sauna, fitnesszaal en WIFI, een bar, 2 seminariezalen van 150 m² maximum en 25 parkeerplaatsen.

http://www.hotelalize.be
Wecare image

Hotel & Aparthotel Casteau Mons

Gelegen op 5 minuten van Bergen.

Chaussée de Bruxelles, 38
7061 Casteau (Mons) (Belgio)
Tél. +32(0)65/32.04.00
http://www.casteauresort.be

Het Hotel & Aparthotel Casteau Mons ligt in een aantrekkelijke bosrijke omgeving in de nabijheid van de grote snelwegen. Alle kamers beschikken over een 26” LCD flat screen televisie, een bureau, thee- en koffie faciliteiten, een directe telefoonlijn, een gratis beveiligd Internet, een badkamer met bad of douche en een toilet. De Comfort kamers hebben tevens een kleine zithoek. Al onze aparthotels zijn 40 m² groot en zijn uitgerust met een kamer met tweepersoonsbed, telefonische lijn, LCD televisie, een badkamer met bad en WC, een bureau met telefoon en Internetverbinding, een volledig uitgeruste kitchenette en een klein salon met LCD televisie. 75 % van de aparthotels zijn rookvrij. Tevens is er een business corner, een jacuzzi, een fitness en een sauna gratis ter beschikking. De bar is elke dag open van 11 uur tot middernacht. 100 % van de kamers zijn rookvrij. Twee restaurants recht voor het hotel. Gratis parking (150 plaatsen) voor auto’s en bussen.

http://www.hotelcasteauresortmons.be
Wecare image

Hotel des Acacias Lille Tourcoing

39 rue du Dronckaert
59960 Neuville-en-Ferrain (Francia)
Tél. 0033(0)3 20 37 89 27

Het hotel des Acacias***Brasserie des Acacias, u hebt er ooit van gehoord op de ene of andere manier en dat is normaal ! Want wat de reputatie van dit hotel-restaurant maakt, is zijn verschil met andere. De internationale en familiale gastvrijheid, de attenties van het personeel en de traditionele keuken maken van ons hotel-restaurant Logis "3 schoorstenen" een plaats waar u zich altijd thuis voelt. Het is meer dan een gewoon hotel, meer dan een gewoon restaurant, meer dan een seminariecentrum, het is de plaats waar u zich goed voelt. Ons hotel restaurant is lid van "Logis Hotels" en van "Savoir Plaire", heeft tevens het erg voorname kwaliteitslabel "Qualité Tourisme" en is 365d/365 24u/24 open.

http://www.hotelacacias.com